REGISTRACE PACIENTŮ Z HOSTĚRÁDEK, BOŠOVIC...

12.11.2013 09:27

Na základě opakovaných dotazů bych rád informoval všechny pacienty z Velkých Hostěrádek, Bošovic a dalších obcí patřících do okresu Vyškov nebo Brno-venkov o způsobu organizace zdravotní péče. V případě registrace v naší ordinaci nemusíte mít obavy, že budete k odborným vyšetřením odesíláni do vzdáleného Kyjova.  

1)  K dispozici Vám jsem v ordinaci v Dambořicích a případně i v Násedlovicích podle ordinačních hodin. 

2)  Návštěvní služba ve Vašem bydlišti je zcela bez problémů, přes Bošovice a Hostěrádky projíždím denně ráno cestou do ordinace a odpoledne při cestě zpět do Brna.

3)  Pokud jste v péči u lékařů - specialistů v Brně, ve Vyškově atd., tak  tako péče bude dále pokračovat tak, jak jste zvyklí. S Vašimi dalšími lékaři budu rád spolupracovat.

4)  V případě, že jste v trvalé péči internisty, kardiologa nebo diabetologa a pokud o to budete mít zájem, tak Vás mohu převztít i do interní péče ve Vojenské nemocnici v Brně, kde také pravidelně ordinuji. Pokud Vás budu mít v péči jako praktický lékař i jako internista, tak pro Vás mohu daleko lépe zorganizovat vše potřebné a ušeřit Vám  zbytečné dojíždění, čekání atd.  

5) Pokud by Váš stav vyžadoval hospitalizaci, tak Vás budu odesílat do těch nemocnic, kde jste již byli hospitalizováni, případně kam patříte podle místa bydliště.  Dle možností Vám pomohu  domluvit hospitalizaci v zařízení, které si vyberete. 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode